Betaalmogelijkheden

 

Achteraf betalen

Er bestaat een mogelijkheid om achteraf te betalen. Deze wijze van betalen staat echter niet (meer) standaard bij de betaalopties. Er zijn namelijk aanvullende gegevens nodig om hier gebruik van te kunnen maken. Wilt u toch liever achteraf betalen, stuurt u ons dan een bericht via het contactformulier. U ontvangt dan een digitale factuur. U heeft vervolgens 7 dagen na ontvangst van uw order de tijd om de betaling te voldoen.

 

Betaling via iDEAL en Sofort Banking

1) Als een betaling via iDEAL of Sofort Banking om welke reden dan ook niet lukt, kunt u altijd overgaan op de betaaloptie 'vooruitbetaling'.

2) De dag na bijschrijving op onze bankrekening wordt gezien als de eerste dag van de verzendingstermijn, tenzij de betaling plaatsvindt op vrijdag of zaterdag, Dan wordt de maandag als eerste dag van de verzendingstermijn gerekend.

 

 

Betaling via PayPal

 

 

Vooruitbetaling

Indien de betaling in de klants eigen bankomgeving geschiedt, is het bedrag dezelfde dag op onze bankrekening bijgeschreven of als de betaling in de middag geschiedt de eerstvolgende werkdag. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat als een betaling op de vrijdag plaatsvindt, deze hoogstwaarschijnlijk de daaropvolgende maandag is bijgeschreven. De dinsdag geldt dan als eerste dag van de verzendingstermijn.