Facebook_logo-2    twitter-logo    Google-Plus-Logo                                              ideal-logo   Bancontact-Mistercash-logo-302x198  sofort_logo   

 

 

 

Alleen maarstickers.nl is gespecialiseerd in tegelstickers voor badkamer, keuken en toilet. Opvallend door de grote variatie en de talloze mogelijkheden. Wij hebben contourgesneden (=uitgesneden) en geprinte tegelstickers, full colour en éénkleurige tegelstickers, transparante stickers en met een witte achtergrond, mat en glans.

 

Wij blinken vooral uit in: het aanbod van letterlijk elk gewenst formaat, zowel vierkant als rechthoekig op de millimeter nauwkeurig; de variatie in het aanbod; de keuze in materialen, waaronder contourgesneden stickers.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

badkamer_1-KLEURIG_GLANS   badkamer_1-KLEURIG_MAT      
           
BATHROOM_ORIENT_B   TOILET_MOZAIEK      
           
BADKAMER_STICKERSETS   badkamer_BLOEMEN_B      
           
badkamer_Delfts_Blauw   badkamer_structuren      
           
badkamer_colour_combination   badkamer_MOTIEVEN_D      
           
badkamer_stickers_dieren   badkamer_stickers_spiritualiteit      
           
KEUKEN_TEGELSTRIPS   STICKERROLLEN_2      

 

Materiaalsoorten

Onze tegelstickers worden geleverd in wit vinyl mat, wit vinyl glans en transparant vinyl. Oersterk en met een enorme kleefkracht. Daarnaast kent ons assortiment contourgesneden (=uitgesneden) tegelstickers. Om de afbeelding zit dus geen witte of transparante sticker.

 

Wit vinyl mat en glans

De tegelstickers zijn dekkend en geschikt voor binnen- en buitengebruik. Ze zijn waterbestendig en kunnen dus ook in vochtige ruimtes zoals de douchecabine gebruikt worden. 

 

Transparant vinyl

Deze stickers zijn niet dekkend en laten de tegelkleur zichtbaar. Ideaal als u geen witte tegels heeft en u geen witte achtergrond wilt hebben. Dit geeft een natuurlijker indruk.

 

Ondergrond

De stickers zijn te gebruiken op elke gladde, vlakke ondergrond vrij van vet en vuil. Beton, steen, hout, tegels. Het maakt niet uit.

 

Aanbrengen/verwijderen en schoonhouden

De stickers zijn eenvoudig aan te brengen en ondanks de hoge kleefkracht eenvoudig te verwijderen; er blijven geen lijmresten achter. U krijgt een plakinstructie meegeleverd voor het perfect aanbrengen van de sticker. Schoonmaken van de stickers is heel eenvoudig. U kunt ze met een licht vochtige doek afnemen.

 

Formaten

Wij kunnen elk formaat sticker leveren. U kunt het formaat bepalen tot op de millimeter nauwkeurig. Dat moet ook wel, want een tegel van bijv. 15cm x 15cm heeft vaak een plakoppervlak dat 1, 2 of 3 mm. kleiner is. Belangrijke informatie die ze u vaak niet verschaffen bij andere websites. Waarom wij wel? Wij werken namelijk niet -in tegelstelling tot anderen- met voorraden, maar wij werken op basis van individuele voorkeuren van de klant. Bestellingen op maat dus! Voor zowel rechthoekige als vierkante stickers.