Privacybeleid

 

De door u verstrekte gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt -tenzij wettelijke regelgeving anders bepaalt- en worden niet door Alleenmaarstickers.nl gebruikt voor commerciële doeleinden (zoals het toesturen van aanbiedingen en dergelijke).

De gegevens worden enkel en alleen gebruikt om het kooppgedrag van onze klanten te analyseren en vervolgens te gebruiken voor het bepalen van onze marketingstrategieën.


In detail

Op deze website worden anonieme gegevens verzameld en opgeslagen voor marketing en optimalisering met behulp van GmbH-technologie van etracker (www.etracker.de). Alle bezoekersgegevens worden opgeslagen onder een anonieme gebruikers-ID om een totaalprofiel van gebruikers op te bouwen. Om deze gegevens te verzamelen en op te slaan, wordt mogelijk gebruik gemaakt van cookies, maar de gegevens kunnen niet naar u persoonlijk worden herleid. De gegevens worden niet gebruikt om de identiteit van bezoekers vast te stellen. De gegevens worden ook niet gekoppeld aan persoonlijke gegevens. U kunt de toekomstige vergaring en opslag van gegevens te allen tijde weigeren.