Retourrecht

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten variëren van € 3,95 tot € 7,50 afhankelijk van de grootte en gewicht van het product. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van onze vervoerder PostNL. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@alleenmaarstickers.nl of info@3-sigma.nl.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het geretourneerde product ons beschadigd bereiken, veroorzaakt door onzorgvuldige behandeling door de klant, kunnen wij de waardevermindering van het product aan de klant doorberekenen. Transposrtschade valt onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Uitzonderingen: Wij maken op maat gemaakte producten. Oftewel; de order wordt pas gemaakt zodra een bestelling is geplaatst. Alles is dus gepersonaliseerd.

Artikelen kunnen worden geretourneerd (en dus kan restitutie worden toegekend)

- indien het artikel ondeugdelijk is of niet correspondeert met de afbeelding op de website

- indien Alleenmaarstickers.nl niet het bestelde formaat heeft gesneden

- indien het artikel beschadigd is

- in alle overige gevallen waarin sprake is van nalatigheid/onzorgvuldigheid van Alleenmaarstickers.nl

 

Voor alle andere gevallen geldt geen retourrecht met restitutie.

 

De volgende artikelen kunnen sowieso NIET worden geretourneerd tenzij sprake is van 1 of meer van bovengenoemde situaties:

- stickerrollen, tenzij het onaangebroken rollen zijn van 50 meter lengte

- vloerstickers

 

TIP: VRAAG EERST EEN GRATIS PROEFEXEMPLAAR AAN VOORDAT U BESTELT. ZEKER ALS HET GAAT OM EEN GROTERE BESTELLING.

 

Retourneren

Een retourzending dient te allen tijde met een track and trace code te worden verstuurd. Indien dit niet door de klant is gedaan en de retourzending is niet door ons ontvangen om welke reden dan ook, kan geen aanspraak worden gemaakt op restitutie.

Retouradres:

3Sigma

Ravengaard 18

6227EW MAASTRICHT